Boechoutsesteenweg 15, Borsbeek

info@almobe.be

03 0321 34 92


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

Familiebedrijf Almobé werd opgericht in 1985 door Marc Kenis. In de beginjaren waren montagewerken, gevel- en dakbekledingen onze hoofdactiviteiten. Vandaar de naam ALMOBÉ: Algemeen Montage Bedrijf.

Hierna hebben we onze diensten verder uitgebreid en verzorgen we ook de opbouw van volledige bedrijfsgebouwen: van de water- en winddichte ruwbouw tot de technische afwerking.

Bij Almobé rekent u op meer dan 30 jaar ervaring en kennis en een persoonlijke aanpak van de eerste kennismaking tot de oplevering. Wij maken uw bedrijfsgebouw tot een mooi en praktisch uithangbord!

Inmiddels hebben we al een indrukwekkende referentielijst van garages, magazijnen, toonzalen, winkelruimten, showrooms, kantoren, werkplaatsen,… in de omgeving. Klik hier voor een selectie.

Pagina over ons

Vooronderzoek met Architect

Niemand kent de noden en behoeften van uw bedrijf beter dan u. Daarom vinden we bij Almobé dat u als klant de opbouw van uw nieuw bedrijfsgebouw moet bepalen. Almobé zal uw suggesties vervolgens samen met de architect bijsturen om zo tot een fraai eindresultaat te komen.

Keuze gevelmaterialen

Uw nieuw bedrijfsgebouw kan opgetrokken worden in diverse gevelmaterialen en voorzien worden van de nodige isolatie om aan de huidige normen te voldoen. Omdat elke toepassing en smaak anders is lichten we u graag de plus- en minpunten toe. Zo komen we samen tot een bedrijfsgebouw dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften.

Nieuw magazijn en kantoor

Op deze website geven we u alvast een eerste beeld van onze lopende en afgewerkte projecten. In ons nieuw magazijn en onze nieuwe kantoren kunnen we u echter alle verschillende materialen, uitvoeringen en mogelijkheden tonen aan de hand van stalen en beeldmateriaal. We hopen u spoedig te mogen verwelkomen!

Gedetailleerde opvolging

Vanaf de eerste kennismaking tot de oplevering van uw project staat u in contact met dezelfde mensen. Alles wordt intern uitgewerkt en naar onze vaste partners voor fabricatie gestuurd. Montage op de werf wordt verzorgd door onze eigen experts met eigen materieel, waaronder telescoopkranen, hoogtewerkers, graafkranen, vrachtwagens, enz.

Ontmoet ons team

Goemmer Dillen

Bestuurder / aankoop / verkoop / werfopvolging

Glynis Kenis

Bestuurder / personeel / financiën

Dave Beerts

 Werkvoorbereiding / tekenwerk / aankoop / verkoop / calculatie 

Tom Nagels

Werkvoorbereiding / tekenwerk / aankoop

Reinold Schenkels

Calculatie

Roel Vermeesch

Projectleider

roel@almobe.be

0486/259.167

Jana Elslander

Office Manager

jana@almobe.be

03/320.29.07

Heeft u vragen of interesse?